Aprofita els 10€ de descompte en les teves compres superiors a 50€ amb el codi TERRASSA10 ! Vàlid fins al 14 de març Fes click aqui!

Mercat Municipal de Sant Pere Terrassa

Whatsapp del mercat

Al Mercat Municipal de Sant Pere, trobaràs qualitat, proximitat i una gran varietat de productes en les nostres parades. Amb el millor servei, cuidem de tu.

Compra a les diferents parades i rep la teva comanda en un únic enviament!

+ Info

Parades del Mercat Municipal de Sant Pere Terrassa

  • Xarcuteria2
  • Carnisseria3
  • Fruites, verdures i hortalisses2
  • Peix, marisc, congelats i pesca salada1

Collita propia . Som pagesos. Portem 4 generacions venen els nostres productes

+Info
Whatsapp

Carns selectes, plats cuinats i elaboració pròpia des del 1960

+Info
Whatsapp

Peixateria amb 70 anys al mercat

+Info
Whatsapp

Carnisseria de mercat des de l'any 1963. Vedella Bencriada de Girona i la millor selecció de xai, cabrit, bou i pollastre. Plats cuinats i gran assortiment de productes elaborats.

+Info
Whatsapp

Som artesans creatius des de 1906. Xavier Casanovas, Mestre Artesà Alimentari és ja la 4ª generació de Carnissers-Xarcuters. Ell a partir de la tradició i l’artesania per a l'elaboració i deixant volar la imaginació ha creat autèntiques meravelles gastronòmiques. D’una botifarra tradicional, a una botifarra amb sabors i textures realment innovadores, sempre utilitzant la millor matèria prima i producte de proximitat.

+Info
Whatsapp

Xarcuteria-cansaladeria Delia

+Info
Whatsapp

Xarcuteria de tota la vida al Mercat de Sant Pere. Tenim el millor producte, carn, pollastre, porc, menjars cassolans, embotits i molts més productes.

+Info
Whatsapp

Subtotal0€